středa 26. října 2011

Red or ginger?

I thought for a long time. I want a change something in my hair. I allways loved gingers... so i thought: Why not? But It´s little bit difficult. I´m natural brunette, so what if ginger colour is not good for me? I thought about red too. Many people told me that red is not colour for me. But what about ginger? I really don´t know. So I made two pictures and I will ask you. I won´t show you my photo with natural hair - you could be affected by it.

Here you can see me as redhead:

And here me as ginger:

 I´m really sorry for quallity and size of pictures... What do you think? Red, ginger or natural?
Thanks a lot, xoxo 



6 komentářů:

  1. No.. NEchápu proč píšeš v angličtině, ale je to tvoje věc.

    Fotky jsou strašné, nejde na nich skoro nic vidět... A určitě bych si nechala přírodní barvu...

    OdpovědětVymazat
  2. Ále, vůbec to mu nerozumim!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Vždycky jsem milovala zrzky, chtěla bych mít takové vlasy, ale sedí mi spíš červená ;)

    OdpovědětVymazat
  4. blbost psat v Aj...80% lidí vbc nebudou vedět co to je:D fotky nic moc teda ale když už se ptáš tak barva vlasů radši červená...

    OdpovědětVymazat
  5. Kingdomka: No ok, slovensky - fotky sú takéto naschvál, inak vždy niečo vyčnievalo, ide mi hlavne o porovnanie tváre s farbou :) A píšem anglicky, aby som sa zdokonalila a pretože angličtinu milujem :)

    Elísek: No to je mi teda ľúto.

    -------------------------
    Kingdomka: Very well, ok, Slovak - photos are like that because always something stood out, it didn´t look nice. I just need to know if hair colour look nice with my face :) And I write this site in English cause I love the language and I want to train it, to be better in it :)

    Elisek: Oh so I´m sorry.

    OdpovědětVymazat
  6. Mandy Annabel: Ja tiež práve... som bruneta, takže skôr tmavší typ... ale mne zase tá červená nejde, ako povedala moja najlepšia kamarátka :)

    Adinka: Ja píšem anglicky preto, aby sem mohli chodiť ľudia z celého sveta a aby som si precvičila angličtinu :) A zvláštne, všetci mi vravia že skôr ryšavá :)

    ----------------
    Mandy Annabel: Me too... I´m brunette, so I´m "darker type"... but I won´t be a nice redhead, how said my best friend :)

    Adinka: I write the site in english because I want to train it and because of people from strange countries. I want everyone to can read it :) And it´s interesting - everyone tell me that ginger is better for me...

    OdpovědětVymazat